avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Salarizare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Salarizare

Buna ziua.Daca am suspendat activitatea in cadrul unui salon de infrumusetare ( nu se emit bonuri fiscale ,nu se lucreaza) pot sa platesc integral salariul angajatilor? In cazul suspendarii activitatii trebuie sa anunt undeva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 24 Martie 2020
Suspendarea activitatii se anunta la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce poate inlocui cim ? samyku samyku Buna ziua, Ce anume poate inlocui CIM pentru un angajat care lucreaza la un salon de infrumusetare? In afara de PFA, pentru ca stiu ca ar putea avea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii bob02008 bob02008 Buna ziua Am si eu o intrebare Daca imi deschid o firma de prestari servicii, fara punct de lucru momentan si neplatitoare de TVA, daca nu am nicio ... (vezi toată discuția)
Colaborare salon infrumusetare in timpul concediului de crestere copil liliana83 liliana83 Buna ziua! As dori sa lucrez in weekend-uri la un salon de infrumusetare (veniturile mele in cadrul salonului ar fi calculate procentual in functie de ... (vezi toată discuția)