avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate pe timp de coronavirus
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate pe timp de coronavirus

Buna ziua. Sunt in concediu de maternitate, iar firma unde lucrez si-a inchis activitatea din cauza coronavirusului. Ce se va intampla cu concediul meu de maternitate daca angajatorul nu-l mai poate plati ?Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
vicky_gavrila, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 24 Martie 2020
Adresati-va Casei de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate/crestere copil, firma cu probleme de lichiditati elavita elavita As dori sa stiu: 1. am dreptul la concediu de maternitate si ulterior concediu crestere copil, in situatia in care firma la care sunt angajata nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical + crestere copil - firma in insolventa adina2890 adina2890 Buna ziua! In luna noiembrie am intrat in concediu medical, dupa nastere (cele 126 de zile), timp in care companie in cadrul careia sunt angajata a intrat ... (vezi toată discuția)
Concedierea in timpul concediului de maternitate... alinutza_b_b alinutza_b_b Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati sa ma lamuresc asupra efectelor concedierii in timpul concediului de maternitate. Situatia mea actuala este ... (vezi toată discuția)