avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot avea sediul social online?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot avea sediul social online?

Vreau să înființez o societate cu sediu online. Cum se procedează? Cum creez site ul/blogul sau magazinul?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 25 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este asa ceva. Va infiintati o firma normala cu sediu social la adresa din buletin (in baza unui contract de comodat) si doar activitatea este cu codul caen specific comertului prin magazine virtuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Caen 4791 magazin online claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa infiintez un SRL-D, cod CAEN 4791 pentru comert online. Voi merge in paralel o perioada si cu job-ul si cu SRL-ul prin urmare multe dintre colete ... (vezi toată discuția)