avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua,
Imi poate explica si mie cum se calculeaza acest somaj tehnic dat de Stat?Se calculeaza 75% din media venitului brut?Sau se mai retin apoi si impozite si CAS?Salariul meu e minimul pe economie.Si alta intrebare ar fii cum se acorda acest somaj, la cat timp dupa ce se intra in somaj?Ca am auzit zvonuri cum ca s-ar da doar dupa 60 de zile.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
IoanaTdr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 25 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La minim pe economie ar fi 1000 lei net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediul medical GYOGYO GYOGYO Buna sear.Va rog sa ma ajuta cineva.Sunt in concediu medical(75%) in toate luna decembrie,,in ultimii 6 luni am avut salar minim pe economie cat ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul indemnizatie crestere copil leliag leliag Buna ziua Veniturile mele in anul 2010 sunt compuse din venituri din salarii( carte de munca), precum si venituri din dr de autor. Cand am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil ion_raluca ion_raluca Lucrez in sector bugetar, la primarie, am luat salariul minim pe economie in ultimele 12 luni. In curand trebuie sa intru in concediu prenatal si postnatal de ... (vezi toată discuția)