avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecinul meu astupa santul. Cum pot rezolva?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecinul meu astupa santul. Cum pot rezolva?

Buna ziua! Am “onoarea” sa am parte de un vecin rauvoitor care de curand si-a depozitat doua masini de nisip in fata curtii sale, astfel astupand santul. In urma unor ploi, am facut un santulet pe langa nisipul lui cu scopul de a se scurge apa, insa acesta l-a astupat, astfel apa strangandu-se in fata curtii mele. Am luat legatura cu autoritatea publica locala care i-a pus in vedere verbal sa-si faca sant, insa degeaba, sant tot nu exista. Ce pot face in acest sens? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:24, 25 Martie 2020
O actiune avand ca obiect obligatia de a face, fondata pe limitele legale ale dreptului de proprietate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie sanepid Eugenia03 Eugenia03 Buna ziua! Un vecin ne-a amenintat ca ne reclama la Sanepid pentru o scurgere de apa (un santulet) prin care se scurge apa de la o chiuveta aflata in curtea ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa pluviala sz_ada sz_ada detin un teren intravilan, pe acest teren primaria a sapat un sant de scurgere a apei pluviale de pe strada...aceasta a fost initial o conventie verbala facuta ... (vezi toată discuția)
Interpretarea legii. Tarzan2012 Tarzan2012 Art. 611 Picătura streşinii Conform art. 611 din Cod civil, [i]Proprietarul este obligat să îşi facă streaşină casei sale astfel încât apele ... (vezi toată discuția)