avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj tehnic

Bună ziua.
Am o întrebare în ceea ce privește somajul tehnic, mai exact dacă angajatorul te bagă în somaj tehnic, tu ca angajat ai obligația ca 6 luni să nu părăsești locul de muncă? Există vreo lege în acest sens în care să ateste faptul că tu 6 luni ești obligat să rămâi la același angajator, din cauza șomajul tehnic?
Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 26 Martie 2020
Unde scrie ca sunt obligati sa-i trimita in somaj tehnic ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic Ioana1603 Ioana1603 Bună ziua. Am o întrebare în ceea ce privește somajul tehnic, mai exact dacă angajatorul te bagă în somaj tehnic, tu ca angajat ai obligația ca 6 luni ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic? AndreiIoana25 AndreiIoana25 Buna seara! Lucrez la o sala de jocuri care de aproape o săptămână si a suspendat activitatea din cauza pandemiei. În data de20 martie,am fost chemați ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului ! svixer svixer Buna seara ! Un scurt istoric ..Domnul x se anagajeaza ca sofer pe tir la o firma mica (unde era si este singurul angajat), firma respectiva are probleme ... (vezi toată discuția)