avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj tehnic

Bună ziua.
Am o întrebare în ceea ce privește somajul tehnic, mai exact dacă angajatorul te bagă în somaj tehnic, tu ca angajat ai obligația ca 6 luni să nu părăsești locul de muncă? Există vreo lege în acest sens în care să ateste faptul că tu 6 luni ești obligat să rămâi la același angajator, din cauza șomajul tehnic?
Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 26 Martie 2020
Nu există vreo lege în acest sens în care să ateste faptul că 6 luni ești obligat să rămâi la același angajator, din cauza șomajului tehnic.
Vă mulțumesc frumos!
O întrebare mai doresc să vă adresez, având în vedere că firma este finanțată de fonduri europene, se pot acorda șomaje tehnice? Vă mulțumesc frumos!
Se pot trimite salariatii in "somaj tehnic".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic Ioana1603 Ioana1603 Bună ziua. Am o întrebare în ceea ce privește somajul tehnic, mai exact dacă angajatorul te bagă în somaj tehnic, tu ca angajat ai obligația ca 6 luni ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Mirabela34 Mirabela34 Buna ziua...lucrez la un magazin de hainute de copii.deschis prin fonduri europene..din luna decembrie...iar acum fin situatia aceasta covid19.. de la intai ... (vezi toată discuția)
Concedierea este legala daca anunt angajatorul ca sunt insarcinata? Rodica Codrea Rodica Codrea Doresc sa stiu daca pot fi concediata de la locul de munca daca le comunic ca sunt insarcinata in 2 luni.Lucrez cu carte de munca din luna aprilie a acestui an ... (vezi toată discuția)