avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract perioada determinata si executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contract perioada determinata si executare silita

Buna ziua,

Rog raspuns:

daca sunt in acest moment in perioada de proba care se incheie in 16.04.2020 si nu se prelungeste contractul de munca pot solicita ajutor?Daca da ce am de facut
daca am executare silita ,aceasta se amana in aceasta perioada ,sau numai cei cu creditesunt "privilegiati"?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dorintanase2005 , utilizator 14:17, 26 Martie 2020
Ar trebui ridicate popririle in perioada "starii de urgenta" pentru ca te obliga la multe deplasari. Probabil ca se va lua o decizie astazi si cu privire la executarile silite.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare doar pe perioada de proba in timpul somajului ContSters146211 ContSters146211 Sunt un ``proaspat`` somer, inregistrat din data de 20 mai a.c. De-abia am luat prima plata ! Ma confrunt cu o situatie interesanta: am gasit un loc de munca, ... (vezi toată discuția)
Perioada determinata la cim-vreau sa raman insarcinata!! danici alina danici alina Buna ziua!Am fost angajata la o firma,mi-am bagat demisia si am fost libera si disponibila incepand cu data de 1.11.2010,angajarea la la firma noua nu s-a ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba se prelungeste daca ai concediu medical in acea perioada silviaaaaa silviaaaaa Buna ziua, Am fost angajata la o firma cu cim nedeterminat si in ultima saptamana inainte de sfarsitul perioadei de proba am avut 10 zile de concediu medical, ... (vezi toată discuția)