avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare consemnare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare consemnare la locul de munca

Daca angajatorul(din domeniu de importanta strategica)te retine la locul de munca pentru a asigura permanenta cum se plateste timpul "liber" pe care il stai de fapt tot la locul de munca dar intr-un loc special amenajat pentru odihna,nu acasa?
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
mitabiciclista, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 28 Martie 2020
Vedeti acest link
[ link extern ]

Bună seara, sunt angajat cu contract de munca indeterminat de pe data de 01.03.2020. Societatea la care lucrez și-a suspendat activitatea în perioada aceasta. Beneficiez de șomaj tehnic? Că mi s-a spus că nu. Ce trebuie să fac?
Intrebati la societate ce s-a intamplat cu contractul dvs de munca! Mai exista/nu exista/este suspendat/care-i situatia? Apoi, in functie de raspuns, decideti ce aveti de facut!
Multumesc mult pt link dar nu e vorba de cateva ore ci saptamani in care nu mai pleci de la munca: lucrezi in fiecare zi 12 ore ,predai schimbul si intri intr-o camera unde ai un pat sa dormi si dimineata te scoli si intri in alt schimb de 12 ore.Cum se plateste timpul petrecut la munca dar intre turele de 12 ore?Esti tot la locul de munca nu esti la tine acasa.
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
mitabiciclista, utilizator
Acele mentiuni/opinii pot fi extinse si la perioade mai mari de timp,in opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru de 24 de ore adimanea adimanea Buna ziua! Lucrez ca ofiter de serviciu la o societate comerciala avand un program de 12 cu 24. In fapt sunt coordonatorul atat a serviciilor de paza, psi, ... (vezi toată discuția)
Tura de noapte la serviciu în perioada de sarcină Elisabeta Marica Elisabeta Marica Bună ziua. Dacă eu lucrez la serviciu program de lucru 12 /24, 12 /48, (adică azi de zi 12 ore, mâine de noapte 12 ore, poimâine și raspoimaine liber, ... (vezi toată discuția)
Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)