avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Restrictii de circulatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Restrictii de circulatie

Am fost sunata de catre dealerul auto ca masina noua pt care am platit avans in decembrie’19 este gata de livrare si sa achit restul sumei si sa ma prezint pentru ridicarea acesteia la reprezentanta.
1. Cum aceasta se afla la cca 30km de unde locuiesc, este posibil sa ma deplasez fara a incalca restrictiile de circulatie a persoanelor?
2. In cazul in care nu platesc restul sumei si nu merg la livrare pana nu se ridica restrictia de circulatie, ce risc din partea reprezentantei auto?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:24, 27 Martie 2020
1-Aveti posibilitatea sa incheiati adeverinta de deplasare completand situatia care determina deplasarea
2-Numai dealerul poate sa va comunice raspuns concret

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce responsabilitate are reprezentanta auto pt un dealer care nu isi achita obligatiile contractuale cu un cumparator.ma pot indrepta impotriva reprezentantei pentru recuperarea avansului, ElenaFl ElenaFl Am incheiat un contract de cumparare a unei masini cu un dealer al unei producator important de masini.Am achitat avansul catre dealerul auto urmand sa primesc ... (vezi toată discuția)
Dealer auto solicita 24% tva mariuselectric mariuselectric Problema neplacuta cu care ma confrunt este ca am incheiat un contract de achizitie a unui auto ____ in data de 23.04.2010.Am achitat avansul plus cele 3 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in luna martie am decis sa achizitionez o masina ... Irinel N. Irinel N. Buna seara, In luna Martie am decis sa achizitionez o masina electrica. Fiind un numar limitat pe stoc, am batut palma cu dealer-ul din reprezentanta si am ... (vezi toată discuția)