Buna seara,
In luna Martie am decis sa achizitionez o masina electrica. Fiind un numar limitat pe stoc, am batut palma cu dealer-ul din reprezentanta si am platit un avans pentru una foarte putin folosita de ei (cca 600 km, aproape noua).Dupa o saptamana, cand a trebuit sa dau restul banutilor si sa ridic masina, m-au informat ca exista o "rechemare" in service din cauza unui defect din fabricatie. Bineinteles, a trebuit sa astept inca o luna si jumatate pana s-a schimbat piesa defectata. Cand in sfarsit am primit masina, am folosit-o aproximativ 3 saptamani si s-a defectat, din nou. Am dus-o inapoi in service, fiind in garantie, si dupa inca o saptamana m-au informat ca trebuie schimbata bateria de tractiune si va sosi in jurul zile de 31 Mai. Montarea acesteia, dupa spusele lor, ar fi durat cca 2 zile. Am revenit pe data de 3 Iunie sa vad daca s-a rezolvat problema, initial, s-o ridic din service. Atunci, mi-au comunicat ca defapt nu este gata din cauza ca, bateria care era initial rezervata pentru mine numai exista in stoc si acum v-a trebui sa astept pe o perioada nedeterminata pentru ca nici ei la randul lor nu au vreun raspuns. Tin sa precizez ca masina este destinata transportului in regim de taxi, eu castigandu-mi existenta din asa ceva si depinzand in totalitate de un autovehicul cu care sa pot lucra. Am investit cca 22,000 Euro, cam tot ce am putut salva in ultimii ani impreuna cu partenera mea. Cu alte cuvinte, masina a stat mai mult in service decat in posesia mea si cei de la reprezentanta nici macar nu se obosesc sa-mi ofere cateva date concrete, desi a fost platita integral, fiind in garantie pana in 2025.
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
22:52, 14 Iunie 2022