avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor indemnizatie somaj

Buna ziua ,lucrez in turism,si 6 luni avem activitate, 6 luni ajutor de somaj.Intrebarea mea e ,ce se intampla in conditiile actuale cand mi se termina cele 6 luni de somaj,nu mai am venit , pt ca nu mai pot sa fac cele 6 luni de munca in hotel datorita pandemiei actuale!intrebarea mea e daca pot primi in continuare indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 27 Martie 2020
Probabil că vă referiți la șomajul tehnic, în care v-a trimis angajatorul (ceea ce înseamnă că aveți contractul suspendat). După trecerea celor 6 luni, angajatorul poate să vă prelungească perioada de șomaj tehnic.
Numai daca vi se prelugeste perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Mirabelamiri Mirabelamiri Buna seara!!! Suntem 20 de angajați care lucram la un hotel de 4*. Din cauza pandemiei s-a inchis locația și suntem in preaviz iar patronul zice ca singura ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic la persoane cu handicap florinbug florinbug Buna ziua, am o prietena nevazatoare ce lucreaza ca maseur la un hotel la o statiune balneara .In urma pandemiei cu Covid, patroana a trimis acasa angajatii cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu urmatoarea nelamurire: -as dori sa intru in ... jhon73 jhon73 Buna ziua,am si eu urmatoarea nelamurire: -as dori sa intru in somaj ,deoarece firma unde lucram a desfintat postul unde eram incadrat de trei luni, iar iar ... (vezi toată discuția)