avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie instanta

Procesul s-a încheiat pe 4.12.2019, știe cineva de ce nu am primit încă motivarile instantei?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 13:21, 30 Martie 2020
Cerere de urgentare......daca termenul este depășit cu 3luni? De ce suntem în situația asta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca asa functioneaza justitia romana, in lipsa legii de raspundere a magistratilor. Nu exista sanctiune pentru nemotivarea hotararii in 30 de zile, prin urmare aceasta va putea fi motivata si in 300 de zile!
Dna sunt mii sau zeci de mii de justitiabili cu probleme la fel de importante sau poate chiar mai importante ca a dvs.Averi de împărțit,sume considerabile ,probleme privind minori,evacuați, etc.Pe lângă cele 3-4 luni minim care au devenit normalitate pt a se redacta o hotărâre anul 2020 a avut un protest/greva a magistraților și acum o pandemie globală care modifica toate domeniile de activitate.Asa ca ....
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa e domnule avocat, dar lista meseriilor a fost si este lunga! Tot restul celor angajati au de indeplinit sarcinile de servixiu in termene clare, termene care nu sunt de recomandare si a caror nerespectare conduce la concediere. In plus, justitia nu e un favor, ci un serviciu public, altfel, extrem de bine platit. Asa ca..... sa lasam povestile de pupat in spate magistratii. Domnii nu ignora termenul de 30 de zile acum, cu COVID-ul, ci dintotdeauna.
Și eu cred ca este reavointa.

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Copilul meu major in continuare la studii a intentat proces tatalui ... jewelled jewelled Copilul meu major in continuare la studii a intentat proces tatalui pentru diminuarea pensiei de intretinere, in octombrie 2019. Abia in decembrie 2019 a fost ... (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)