avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie instanta

Procesul s-a încheiat pe 4.12.2019, știe cineva de ce nu am primit încă motivarile instantei?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 13:21, 30 Martie 2020
Ma refeream la dramele personale ale celebrei comentatoare "proasta satulu"i nu ale dvs.

Gabisa1973 a scris:

Era o drama personala nimic important . Scuzați deranjul

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domnule avocat, nu ma asteptam sa ma bucur de atentia dvs, intr-o masura atat de coplesitoare....as zice.
Lecturand cu nesat postarea dvs, constat ca sunteti un fin psiholog, usor incoerent, din pacate, as zice. Intai scrieti:
Nu va simțiți obligată să îmi răspundeți nu ma intereseaza dramele dvs personale..

ca mai apoi sa continuati sa scrieti, cu o preocupare ce intra in contradictie cu afirmatia anterioara:
Ma refeream la dramele personale ale celebrei comentatoare "proasta satulu"i

Va indemn cu prietenie sa va gasiti, metaforic, spatiu de postare pe acest forum, chiar si in cazul postarilor mele celebre si sa va preocupati de avocatura si mai putin de atacul la persoana, atac care nu face casa buna cu profesionalismul pe care meseria dvs il presupune.
O zi mai senina va doresc.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
proastasatului, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Copilul meu major in continuare la studii a intentat proces tatalui ... jewelled jewelled Copilul meu major in continuare la studii a intentat proces tatalui pentru diminuarea pensiei de intretinere, in octombrie 2019. Abia in decembrie 2019 a fost ... (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)