avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor vrea sa joace pe bursa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor vrea sa joace pe bursa

Buna ziua,
Sunt un tanar in varsta de 17 ani care vrea sa-si deschida un cont "live" pentru a investi la bursa.

Intrucat nu am indeplinit varsta de 18 planuiesc sa deschid contul pe numele bunicii.

As dori sa stiu cum as putea sa fac acest lucru posibil,in cel mai legal mod.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:25, 29 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate deschide cont pe numele altui titular. Dacă va deschide bunica contul, ea va fi titularul, și doar ea va putea investi în acțiuni cotate la bursă.

Dapix a scris:

Nu se poate deschide cont pe numele altui titular. Dacă va deschide bunica contul, ea va fi titularul, și doar ea va putea investi în acțiuni cotate la bursă.

Inteleg...Nu exista o cale prin cale pot sa desfasor aceasta actiune,care sa aiba consecinte "legale" minime?
Pentru lămuriri suplimentare trebuie să mergi la o agenție de brokeraj, și să discuți cu un broker.

Doar prin intermediul unui broker, se pot cumpăra/vinde acțiuni cotate la bursă.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Contributiile pentru venituri obtinute din bursa. Zenith667 Zenith667 Buna ziua. Am cateva intrebari legate de contributiile pentru venituri obtinute din bursa. 1. Daca, prin platforma broker-ului, am cumparat de-a lungul ... (vezi toată discuția)
Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)