avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Bună ziua,
Eu in momentul de față sunt in concediu de maternitate și zilele astea firma la care am fost angajata a sistat activitatea din cauza noului virus. Ma afectează asta ? Voi primi aceeași sumă de bani ? tinand cont ca restul de angajați iau somaj tehnic doar 75% din salariu .
Am rugămintea să răspundă cineva care știe exact :avocat/jurist/contabil sau cineva care a trecut printr-o astfel de situație.
Va multumesc,
O zi buna !
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
Jonas1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jonas1 , utilizator 11:24, 29 Martie 2020
Veti beneficia de indemnizatia de concediu de maternitate si nu de cea de somaj tehnic.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de concediu maternal si de indemnizatia de crestere a copilului daca am fost in somaj tehnic. Mahoree Mahoree Buna ziua! As avea nevoie si eu de o lamurire. Lucrez de 3 ani si jumatate la aceeasi companie iar din data de 23 martie sunt in somaj tehnic ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie si concediu medical oanamea oanamea Buna ziua! Am cateva nelamuriri, legate de concediul de sarcina si lauzie, precum si de concediul medical in timpul sarcinii. Momentan sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)