avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din chirii

Am închiriat un spațiu comercial,care și a suspendat activitatea datorită crizei coronavirusului. Ce se întâmplă cu impozitul pe care ar trebui să l plătesc pe acest an,ce trebuie să fac?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:43, 31 Martie 2020
Ce ati decis? Contractul de inchiriere se reziliaza sau se suspenda plata chiriei? Sau altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri romeotgv romeotgv In noiembrie anul trecut am vrut sa inchiriez un spatiu comercial pentru a-mi deschide un magazin de second-hand.Am gasit un spatiu adecvat mie si am intrat cu ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu inregistrat la directia de taxe si impozite leona777 leona777 Buna ziua, am in proprietate un spatiu comercial inchiriat la o firma. M-au anuntat ca vor sa plece incepand cu luna mai. Eu, insa, am platit la Finante ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei executari silite Cris2005 Cris2005 Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuiti intr-un caz urgent : detin un spatiu cu contract de inchiriere. Datorita crizei financiare, am ramas in urma cu plata ... (vezi toată discuția)