avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinerea NIF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinerea NIF

Buna ziua
Asociat unic cu firma in Romania, nu mai are CIdentitate deci nu mai are CNP, vrea sa se angajeze la propria-i firma! Pentru aceasta ii trebuie NIF! Puteti sa-mi comunicati pasii pentru obtinerea NIF-ului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 30 Martie 2020
Detalii -pag.15
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ue si detasare in alta tara ue miruna82 miruna82 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: o societate doreste angajare unui strain, cetatean UE. Conform OUG 102/2005, acesta in termen de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Am angajat cetateni nepalezi cu cim pe perioada nedeterminata ... YoAlle YoAlle Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata . Pana reusim sa li se elibereze permisul de sedere putem obtine NIF de la ANAF chiar daca CIM ... (vezi toată discuția)
Un cetatean strain poate sa fie aociat unic intr-ul srl in romania? adela05 adela05 Un cetatean roman poate sa fie asociat unic intr-un SRL in Romania sau trebuie sa obtina mai intai NIF-ul? Stiu ca daca sunt 2 asociati, dintre care unul ... (vezi toată discuția)