avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZIT PENTRU O DESPAGUBIRE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZIT PENTRU O DESPAGUBIRE

Am fost despagubit in baza legii 290/2003 pentru o proprietate. As vrea su stiu daca din acea suma [si asa prea mica]sa luat impozitul sau urmeaza sa il ia. Multumesc

:offtopic: Va rog sa nu mai scrieti doar cu majuscule, multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:53, 11 Decembrie 2009
Nu se ia impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E adevarat ca daca platesti impozitul la un bun teren casa dupa ... angelica80 angelica80 E ADEVARAT CA DACA PLATESTI IMPOZITUL LA UN BUN TEREN CASA DUPA CATI ANI POTI DEVENI PROPIETAR (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor testament si legea 290/2003 ne_interesant ne_interesant La notar trebuie declarat la dezbaterea succesiunii ca dupa defunct exista : - un cont intr-o banca ( am gasit un extras de cont de acum vreo 2 ani , m-am ... (vezi toată discuția)
Despăgubire de la anrp_din 2017 vmbarba vmbarba Bună ziua, Aș dori să aflu dacă trebuie să depun declarația 600 până la 31 ianuarie 2018 pentru despăgubirea făcută de ANRP în septembrie 2017, ... (vezi toată discuția)