avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Daca o matusa pe care o ingrijesc eu si o voi si ingropa a facut un contract de intretinere cu o persoana care a plecat din tara ,cum pot rezilia contractul dupa moartea ei si ce conditii trebuie sa indeplinesc ?Mentionez ca matusa nu vrea sa se mai implice ,plus ca are si diferite boli,dementa, Va multumesc .
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
moldovan mariana, utilizator
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Daca se dovedeste ca nu are discernamant, sanctiunea este nulitatea relativa a contractului.

Contractul nu pare să fi fost încheiat de curând. Dacă demența este probată de acte medicale, ca să aibă efect ar trebui să fie anterioară datei încheierii contractului, nu?

Dementa , ca afectiune psihica, trebuie sa fie anterioara contractului incheiat, evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi pentru contract de intretinere Question Question Mama mea a incheiat in urma cu aproximativ 3 ani un contract de intretinere cu parintii sai in urma caruia dobandeste un imobil cu o curte.Bunicul meu ... (vezi toată discuția)
Contract întreținere mada.t mada.t Buna seara. Am si eu o intrebare. Am cu bunica mea de 5 ani un contract de intreti ere. Din pacate, cu dansa nu mai pot sa ajung la nici o intelegere si m-am ... (vezi toată discuția)