avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanta 32/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanta 32/2020

Buna ziua sunt adm si asociat unic de firma prestari servicii (S.R.L) fara contract de munca si fara angajati pot beneficia de ajutor de la stat de 75% ??
Firma este in activitate si platim impozit la stat ,am fost suapendati datorita Covid 19 !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:07, 31 Martie 2020
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii Boostmoney991 Boostmoney991 Buna ziua. Detin un srl cu obieect de activitate Activitati de curierat si altele, sunt si administrator singur angajat. Ofer servicii pentru o firma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o firma srl, asociat unic si administrator cu datorii ... Stefania2021 Stefania2021 Buna ziua! Am o firma Srl, asociat unic si administrator cu datorii catre stat. As dori sa vand firma . As putea face acest lucru? Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Concediul medical primeaza daca sunt in somaj tehnic? filipiuc filipiuc Din data de 13 Aprilie firma noastra a trimis in somaj tehnic -cauza covid-19. Din data de 21Aprilie,din cauza unor problemelor de sanatate sunt in concediul ... (vezi toată discuția)