avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț de cetățean arab (căsătorie încheiată la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț de cetățean arab (căsătorie încheiată la ambasada in Maroc)

Buna ziua,
Cum se poate desface o căsătorie încheiată între o cetățeancă româncă și un cetățean arab, la ambasada in Maroc?
Căsătoria nu a fost niciodată transcrisa in Romania. In prezent părțile sunt despărțite in fapt, soțul se alfa în Maroc, soția în România.
Unde și cum se poate desface aceasta căsătorie, cat timp soțul (arab) nu dorește desfacerea căsătoriei?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 16:01, 1 Aprilie 2020
Desfacerea căsătoriei o faceți în România prin intermediul instanței judecătorești!
Cum anume, câtă vreme nu e recunoscuta căsătoria de statul nostru? E posibil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Divort in romania, sot italian,sotie romanca amgel amgel in cazul initierii procedurii de divort intre cetatean italian si cetateanca romanca,din casatorie in italia,transcrisa in romania(amindoi avind rezidente in ... (vezi toată discuția)
Divort in romania - cetatean turc nyusziful nyusziful Buna ziua, am urmatoarea intrebare: un cetatean turc, care a fost casatorit o data cu un cetatean roman - casatorita incheiata in Turcia si transcrisa in ... (vezi toată discuția)