Buna seara!
As vrea sa va întreb cum pot proceda in cazul in care am semnat un contract pentru un loc de munca nou in data de 12 Martie.In prezent sunt in perioada de preaviz și urma sa-mi încep activitatea pe 6 Aprilie.
Intre timp am fost sunată și mi s-a spus ca firma intra in somaj tehnic și nu mai este valabil contractul semnat pentru a nu afecta Șomajul tehnic al celorlalți angajați.
Ce pot face in acest caz ?
Mulțumesc!
Trebuie să primiți o Notificare de la angajatorul cu care ați semnat contractul de muncă, în acest sens. Acel angajator nu poate să denunțe un contract care nu și-a produs efectele, ci să vă trimită în șomaj tehnic din prima zi de angajare. În situația dumneavoastră angajatorul refuză să-și îndeplinească obligațiile contractuale, motiv pentru care puteți să-l dați în judecată și să-i cereți daune-interese.
Buna ziua!
Am revenit cu o noua intrebare.
Am primit notificarea de care ați spus anterior in care s-au folosit de cele 90 de zile de proba și astfel in loc sa încep activitatea pe 6 Aprilie mi-au închis contactul de munca cu data 7 Aprilie.
M-am interesat si la ITM unde mi s-a spus ca nu voi beneficia nici măcar de ajutor de somaj deoarece eu sunt cea care a depus cererea de demisie la vechiul loc de munca.
Am rugămintea sa-mi spuneti dacă am vreo șansa sa cer măcar daune morale firmei care efectiv m-a lăsat de la o zi alta fără nici o sursa de venit.
Va mulțumesc!
Demisie
Pordea
Buna ziua!
Am revenit cu o noua intrebare.
La începutul lunii Martie am semnat un contract nou la o firma unde ar fi trebuit sa încep pe data de 6 ... (vezi toată discuția)