avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte de Asociatie.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte de Asociatie.

Bloc ANL, apartamente 12. In urma unei sedinte,( la care dl. Presedinte nu a dorit a fi prezent, cu prezenta 10/12) am hotarat schimbarea presedintelui( avand suficiente motive). I- am adus la cunostinta acest aspect, dar refuza categoric sa predea documentatia. Unde ar trebui sa ne adresam, la ce institutie? Multumim!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:19, 1 Aprilie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti merge la primarie.
Dacă nu rezolvați la primarie va adresați instanței de judecată.
Incercati sa apelați la avocat daca nu vreti sa va apuce anul 2022...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018 care prevede concret procedura de parcurs in astfel de situatii
Initial notificati oficial ex presedintele cu obligatia predarii documentelor si a stampilei asociatiei de proprietari sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca persoana refuza sa dea curs notificarii,sesizati oficial serviciul specializat din primaria teritoriala
Varianta cu instanta de judecata este pur teoretica in situatia actuala cand exista impuse restrictii ,cand anumite cauze civile sunt amanate pe perioada nedeterminata astfel ca eventuala actiune s-ar putea solutiona in 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema coloana incalzire comuna bloc amigomail2003 amigomail2003 Buna ziua De cativa ani se tot sparg aleator conductele principale comune la incalzire in bloc unde sunt proprietar , Administrarorul sustine ca nu are bani ... (vezi toată discuția)
Cum pot determina un proprietar să descongestioneze gunoiul/ materiale inflamabile de pe un balcon dintr-un bloc de locuinţe? d.muraru d.muraru Bună seara! Sunt preşedintele unei Asociaţii de proprietari din Bucureşti şi am probleme cu un locatar care a închis balconul de pe etajul unde ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost dat in judecată de asociația de locatari ... Doru Bercea Doru Bercea Bună ziua, am fost dat in judecată de asociația de locatari pt neplata întreținerii, am achitat tot ,dar acum pt cadastru am nevoie de o adeverință la ... (vezi toată discuția)