avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatii drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatii drept de proprietate

buna ziua
sunt rus crina si in urma cu 3 ani sotul meu cu soacra au incheiat un contract de vanzare cumpare soacra vanzandui sotului apartamentul ei , mentionez faptul ca sotul are inca 3 surori si toate erau deacord cel putin verbal, acum sau ivit problemele soacra a divortat de sotul ei actual care nu e tatal sotului . dupa 6 luni vor sa se impace , sotul ei nu mai locuieste cu noi de 7 luni dar acum vrea sa se intoarca dar noua nu ne convine situatia deoarece sa laudat peste tot ca rel nea intretinut ceea ce nu e adevarat noi am tolerat foarte multe de la el, acum ceea ce vreau sa va intreb este faptul daca noi avem un cuvant de spus in toata treaba asta are el dreptul sa se intoarca fara acordul nostru , stiu ca nu avem nici un drept sa comentam faptul daca se impaca sau nu daca se impaca pot locui si in alta parte de exemplu la el dar soacra nu vrea ca acolo nu sunt conditiile de aici.
noi vrem sa i cumparam o garsoniera la soacra ea spune ca o sa aiba el grija de ea dar cand e prin spitale doar noi copii ne ocupam de ae el uita de ea
Cel mai recent răspuns: ruscrina77 , utilizator 18:41, 11 Decembrie 2009
Contractul de vanzare cumparare are si clauza de intretinere?
Daca NU...sunteti proprietari cu acte in regula si nu aveti nici o obligatie legala fata de soacra si mai ales fata de sotul ei....(insa se poate spune ca aveti o datorie morala fata de soacra).
Daca ii cumparati garsoniera sa locuiasca acolo este foarte bine....insa pentru a nu fi bunul soacrei puteti sa cumparati garsoniera pe numele dvs....
contractul de vanzare cumparare nu are nici o clauza, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere anularea contractului vanzare cumparare ruscrina77 ruscrina77 buna ziua rus crina sunt, sotu cu soacra au incheiat contract de vanzare- cumparare soacra vanzandu-i sotului un apartament , fara nici un fel de clauza ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumpărare cu clauza de întreținere înainte de dezbaterea succesiunii ion mirela ion mirela buna ziua. as dori sa stiu daca se poate face un contract de vanzare cumpărare cu clauza de întreținere fara a se fi facut succesiunea de după ce a murit ... (vezi toată discuția)
Poate soacra sa faca ce vrea cu apartamentul noastru acum fost al ei ruscrina77 ruscrina77 buna ziua soacra a facut un contract de vanzare cumparare cu sotu fara nici un fel de clauza , cica ni la vandut cu 48 000 roni, dar noi nu iam dat nici un ... (vezi toată discuția)