avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare concediu crestere copil in perioada starii ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare concediu crestere copil in perioada starii de urgenta

Buna ziua!
Se poate suspenda concediu de crestere copil pe perioada starii de urgenta in invatamant, doar pentru a primii salariul intreg +stimulent, tinand cont ca scolile sunt inchise ?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
marapet, utilizator
Cel mai recent răspuns: marapet , utilizator 10:37, 1 Aprilie 2020
Va reluati activitatea??
Asta doreste sa ravina la servici, dar tanand cont de faptul ca scolile sunt inchise se poate relua activitatea?

Cornel Vasile a scris:

Va reluati activitatea??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie maya777 maya777 Am si eu o nelamurire legata de stimulentul de insertie. Am optat pentru concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, iar acum cand copilul a ... (vezi toată discuția)
Concediu si stimulent maria85maria maria85maria Buna ziua.Am nascut in 26 .05.2013,am optat pt.ccc 2 ani,dupa 4 luni m-am intors la munca ,dar in alta parte,in invatamant,alt contract care e pe perioada ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru revenirea la servici din concediu crestere copil bianca34 bianca34 Buna ziua, Anul trecut am intrat in concediu crestere copil optand, fara a stii ca nu pot reveni asupra deciziei initiale, pentru varianta de CCC pana la un ... (vezi toată discuția)