avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Suspendare PFA Concediu Post-Natal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Suspendare PFA Concediu Post-Natal

Buna ziua,
In curand intru in concediu post-natal, ca apoi concediul de crestere copil sa fie luat de catre sotul meu. In cazul in care eu am un PFA iar sotul este angajat intr-o corporatie, este necesar sa suspend PFA pentru o perioada? Pentru a putea sotul meu sa obtina CIC si indemnizatia? (stiu ca poate depune cererea pentru CIC doar dupa cele 42 de zile de concediu post-natal al meu).

Intreb pentru ca in perioada aceasta nu reusesc sa primesc vreun raspuns telefonic/email din partea autoritatilor.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: TAlexandra , utilizator 11:28, 2 Aprilie 2020
CIC se acordă părintelui care îl cere, iar celălalt părinte dă o declarație că nu e beneficiarul indemnizației CIC. Nu aveți de ce să vă suspendați activitatea PFA pe durata CIC,
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfa cand intru in pre natal/post natal? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in somaj,intre timp mi-am facut un PFA (am continuitate dupa somaj,perioada nu este intrerupta). 1.Ma intereseaza daca intru in ... (vezi toată discuția)
Pot factura pe pfa daca intru in concediu pre/postnatal si apoi cic? andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie - sunt PFA din aprilie 2009, sunt insarcinata in luna a 7-a acum si vreau sa intru in concediu prenatal. Am ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu de o luna la pfa cu pierdere fiscala in ultimele 12 luni a21alex a21alex Buna ziua, sunt PFA si sunt interesat sa aflu daca are rost sa ma mai zbat pentru CCC. Momentan e sotia in CCC si ea doreste sa revina la job mai repede ... (vezi toată discuția)