avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Falsificarea semnăturii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Falsificarea semnăturii

Un bilet la ordin, a fost folosit cu falsificarea semnăturii. Care sunt consecințele, cine trebuie să facă plângere și unde?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:46, 1 Aprilie 2020
Plângerea penală se face de către firma emitentă (prin reprezentantul ei legal, administrator/director)/ sau persoana fizică, care avea Biletul la ordin respectiv, primit de la bancă, la organul de cercetare și urmărire penală de la locul săvârșirii faptei (locul unde a fost predat acel Bilet la Ordin), de regulă, respectiv la Seția de Poliție sau la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este penal? tginuta tginuta Ce se intampla daca eu ca administrator al unei firme am falsificat o cerere de concediu fara plata pentru un angajat pentru o luna de zile? Mi se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Delapidare mariam26 mariam26 Am fost administrator la un bloc din Bucuresti ~3 ani. Am tratat cu superficialitate intocmirea/completarea documentelor, drept pentru care am constatat si ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de fals fals??? DontuSorin DontuSorin Buna ziua.Azi am fost invitat la sediul unei firme unde am aflat ca o firma a incheiat cu aceasta firma un contract de inchiriere spatiu intre cele doua ... (vezi toată discuția)