avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Dacă sunt angajat de 5 luni și acum stau acasă din cauza stării de urgenta pot beneficia de șomaj tehnic? Am fost angajat în Nov 2019 cu contract pe 3 luni în feb am semnat act adițional până la sfârșitul lunii mai. Firma așa lucrează cu contract pe 3 luni și mi s-a cerut cere de concediu fără plata zicând că nu beneficiaz de șomaj tehnic dacă nu am un an
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
gaby_4you, utilizator
Cel mai recent răspuns: gaby_4you , utilizator 19:03, 1 Aprilie 2020
Acordarea somajul tehnic nu este conditionata de vechimea in munca a salariatului.
Mulțumesc pentru răspuns.
Am fost angajat în Nov 2019 cu contract pe 3 luni în feb am semnat act adițional până la sfârșitul lunii mai. Firma așa lucrează cu contract pe 3 luni și mi s-a cerut cere de concediu fără plata zicând că nu beneficiaz de șomaj tehnic dacă nu am un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am dreptulla somaj tehnic danypopica danypopica Buna ziua! Lucrez la o firma din cluj din 3-09-2008, este primul meu loc de munca, din 15-07-2009 se spune ca intram in somaj tehnic, dar eu nu am dreptul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in funcție de orele lucrate.buna ziua,dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna ziua! Sper că este ok categoria in care întreb. Dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns, va rog. Sunt angajata de la sfârșitul lunii ianuarie , ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? KLINTON KLINTON Am dreptul la somaj in conditiiile in care decizia de desfacere a CM s-a facut cu art 61 lit.d?Deasemenea specific ca in perioada 30iunie 2008-feb 2009 am ... (vezi toată discuția)