avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada de calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada de calcul pensie

Cat dureaza in medie perioada de calcul al pensiei, din momentul indeplinirii conditiilor de pensionare, depunerii cererii si documentatiei cu acte doveditoare si pana la primirea deciziei. Locuiesc in loc. Baia Mare jud. Maramures,
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:23, 2 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legii-50 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul de pensionare Elena Cindea Elena Cindea Depunerea dosarului de pensie \"Angajatorii la care isi desfasoara activitatea persoanele prevazute in Legea nr. 19/2000 la art. 5, alin. (1), pct. I, II si ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata mam2008 mam2008 Buna ziua! Respectuos va rog sa aveti bunavointa de a va apleca cu interes asupra unor chestiuni de procedura, pe care eu nu le-am gasit nicaieri. Desi am ... (vezi toată discuția)
Comunicarea deciziei de pensie anticipata partiala Simona.Teschere Simona.Teschere soacra mea e nascuta in 1954, anul acesta pe 24 august face 56 de ani si lucreaza de la varsta de 19 ani. la inceputul lui mai si-a depus dosarul pt pensionare ... (vezi toată discuția)