avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasarea cu o alta persoana
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasarea cu o alta persoana

Bună ziua,
Eu nu dețin un autoturism. Este posibil ca prietenul meu sa ma ia cu el cu mașina la cumpărături, iar apoi la oameni vârstnici pt a ii ajuta? Nu locuim în același domiciliu.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 2 Aprilie 2020
Da, este posibil in baza declaratiei pe propria raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez din circulatie o masina fara acte? marin44 marin44 Buna seara am si o problema si va rog sa ma ajutati ,am o masina inmatriculata pe ordonanta adica prin instanta pt taxa si am inmatriculato pe mine pt un ... (vezi toată discuția)
Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni furnizor privat de îngrijire vârstnici la domiciliu ? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, mă poate ajuta cineva cu sfaturi pentru înființarea unei unități de îngrijire vârstnici la domiciliu in zona rurala? Mai precis acordarea de ... (vezi toată discuția)