avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere Casatorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere Casatorie

Buna ziua,
M-am casatorit vinerea trecuta pe 27.03.2020, iar prin lege avem 5 zile libere de la angajator care trebuiesc luate in 30 de zile de la data evenimentului. Data fiind situatia de urgenta, mi s-ar parea logic ca aceste zile libere sa fie luate dupa incheierea situatie de urgenta.
As aprecia niste opinii sau daca ma puteti redirectiona catre un site destinat intrebarilor pentru Resurse Umane,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 2 Aprilie 2020
Numai daca in aceasta perioada aveti c.i.m. suspendat , se poate o astfel de varianta .. altfel, vor trebui luate in acel termen prevazut la nivel de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de casatorie veronik veronik M-am casatorit in octombrie 2012 si am luat doar 3 zile de concediu din cele 5 acordate pt evenimente speciale. Acum as vrea sa le iau si pe cele 2 ramase, dar ... (vezi toată discuția)
Zile evenimente deosebite gheorghe.stanoiu gheorghe.stanoiu Puteti sa imi spuneti si mie daca exista un termen in care un angajat poate solicita zilele libere pentru un eveniment familial deosebit, de exemplu casatorie? ... (vezi toată discuția)
5 zile libere nastere copil vivi23ro vivi23ro cele 5 zile trebuie luate consecutiv de ex luni vineri sau pot fi luate cu intrerupere miercuri vineri , se sare simbata duminica si se continua in celalata ... (vezi toată discuția)