avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Ce sanse am daca actionez in instanta firma de la care sunt in preaviz avand urmatoarele motive.Ne plata completa a zilelor lucrate din preaviz ne acordarea tichetelor de masa pe zilele respective.Urmatoarele motive sunt desfiintarea postului care nu a existat lucrind 2,9ani fara a ne trmite la cursuri de calificare Ne semnand nici un stat de plata in acest timp
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:10, 11 Decembrie 2009
Daca sunteti inca in preaviz nu aveti inca motiv de dare in judecata. Asteptati sa vi se inmaneze decizia de concediere, sa vedeti ce vi se plateste si ce nu si apoi puteti sa dati in judecata pe angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot dovedi ca motivul concedierii este razbunarea? mihaela  mocanu mihaela mocanu Sunt in concediu medical in urma unei interventii chirurgicale ginecologice facuta acum trei saptamini si ma anuntat patronul laboratorulu ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului Cornelissa Cornelissa In cazul concedierii prin desfiintarea postului si nu din vina salariatului, as vrea sa stiu 1)- cand anume este legal sa se desfiinteze sau, mai precis, sa ... (vezi toată discuția)
Preaviz Lary_13 Lary_13 Buna ziua. Nu mai lucrez din data de 1mai. Astazi am primit preavizul, dupa lungi insistente din parte mea. Am lucrat ca vanzatoare. Imi dau preaviz pana pe 20 ... (vezi toată discuția)