avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical de risc în șomaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical de risc în șomaj?

Bună ziua, până la sfârșitul lunii martie am beneficiat de concediu medical, iar în data de 2 aprilie a fost prelungit concediul cu data de 1 aprilie. Atunci când a fost trimis angajatorului, acesta a spus că medicalul trebuie anulat pentru că nu pot duce un act(medical) peste alt act(șomaj), așa este? 458
Cel mai recent răspuns: Mireladar , utilizator 10:21, 9 Aprilie 2020
Ce este de făcut în această situație?
Puteti intreba si la Casa de Asigurari de Sanatate/ITM.
Cei de la ITM au zis să dau medicalul angajatorului și șomajul tehnic se va modifica in Revisal, ceea ce am și făcut atunci. Iar acum angajatorul mi-a trimis Revisalul nemodificat și mi-a și spus că sunt în șomaj tehnic... Adică nu vor să modifice. Am greșit cu ceva? Care ar fi soluția?
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
Mireladar, utilizator
Dvs nu ... angajatorul dvs.

Resesizati ITM-ul.
Până azi nu au trimis nicio decizie pentru șomajul tehnic, azi au trimis și vor să o semnez și să o trimit înapoi ca să rămână șomajul.... Nu o semnez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic si concedii (medicale,de odihna, fara plata) EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Societatea noastra va intra in somaj tehnic pentru o perioada de 30 zile calendaristice (luna aprilie). 1. In aceasta situatie, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru angajat al ue in romania Sylvester007 Sylvester007 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie ciudata,cred eu. Sotia mea, cetatean italian, rezidenta in Romania, angajata in conditii legale de munca, nu poate ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei in cazul concediilor medicale Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna dimineata, 1. In ce masura concediile medicale pe care le-a avut un salariat in decursul activitatii influenteaza vechimea in campul muncii vechimeaa ... (vezi toată discuția)