avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere CIM

Buna ziua,
Daca inceteaza un contract intr-o zi de sambata iar urmatorul contract incepe luni. Se considera intrerupere pe cartea de munca si daca da cu ce este afectata persoana?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 4 Aprilie 2020
Nu poate să înceteze sâmbăta, ci lunea.
Vă afectează sub aspectul contributivității cu 2 zile.
Si eu asa stiam dar am hartia cu decizia de incetare cu data de azi...04.04.2020
Un c.i.m. poate inceta si intr-o zi nelucratoare .. prin urmare, diferenta de zile este considerata intrerupere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interuperea intre doua contracte de munca doriacristina doriacristina Buna ziua As dori sa va solicit niste informatii cu privire la ceea ce inseamna intreruperea intre 2 contracte de munca. Asa numita: intrerupere in carnetul ... (vezi toată discuția)
Incetare contract Daliborka Daliborka Buna ziua daca de exemplu ultima zi lucratoare de preaviz este vineri, incetarea se face cu sambata sau cu luni? eu stiam ca se poate face cu care se ... (vezi toată discuția)
Demisie Valiusha Valiusha Buna ziua, nu am mai scris de mult... dar acum as dori sa va adresez o intrebare, ce tine de competente in Codul Muncii. Am lucrat intr-un magazin, de tip ... (vezi toată discuția)