avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu pagube materiale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu pagube materiale

Salut, am fost implicat intr un accident auto . Deci eram intr o curbă cu 2 benzi ,eu ma aflam pe prima si un tir pe a doua si el trebuind să ia curbă mai din scurt l am atins . Faza ca el nu a avut nimic la tir cu doar eu am avut niste avarii. Si lamaia de incepator se tine de cand iei carnetul sau de cand ai masina ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:24, 14 Aprilie 2020
de cand ai carnetul 1 an de zile
problema e ca au trecut cele 24 de ore de la accident si daca il declar acum ce se intampla
problema e ca au trecut cele 24 de ore de la accident si daca il declar acum ce se intampla
Suspendarea dreptului de conducere pe o perioadă de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor in benzinarie unutilizatoranonim unutilizatoranonim Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu aceasta problema. Am fost sa alimentez intr-o benzinarie iar la plecare era in fata mea un microbuz care stationa, am ... (vezi toată discuția)
Accident cu evitare mașină și lovire mașină parcată. se poate lua în considerare doar declarația șoferului care l-a produs? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Circulam pe banda 2 si am trecut pe banda 1 regulamentar, soferul din spate spune ca ma evitat si a tras de volan dreapta intrand intr -o masina parcata, eu nu ... (vezi toată discuția)
Accident cu o masina din alta tara si cu o persoana ranita GabiB25 GabiB25 Salut, Am avut in 17 septembrie accident, nu am adaptat viteza la conditiile de drum si la o curba la dreapta, am patruns pe contrasens si am lovit un TIR, ... (vezi toată discuția)