avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am pensie mai beneficiez și de șomaj???
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am pensie mai beneficiez și de șomaj???

Bună ziua!Din data de 27 noiembrie2019, eu am depus dosarul privind acordarea pensiei pentru limită de vârstă și am rămas în continuare în câmpul muncii fără să fac demersul de a mă retrage și cu dorința de a rămâne în continuare la muncă la o întreprindere privată pt mărirea punctului de pensie .Vă rog să-mi spuneți dacă primesc pensie ,mai beneficiez și de șomaj tehnic ???Până la ora actuală am primit șomaj din decembrie de la întreprindere fiind în organizare și eram pe punctul de a începe activitatea din 15 aprilie .Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 5 Aprilie 2020
Pensia pentru limita de varsta poate fi cumulata cu indemnizatia de somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul somaj tehnic cu pensia Iustin96 Iustin96 Buna seara! In contextul actual se poate cumula indemnizatia pentru somaj tehnic cu pensia? (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 134/2014 vandrone vandrone prin legea 134/2014 s-a abrogat interdictia cumulului pensiei cu salariul . Intrebare : o persoana care are la ora actuala calitatea de salariat si ... (vezi toată discuția)
Conflict intre indemnizatie si pensionare? EugeniaG EugeniaG *In data de 5 decembrie 2013 am fost angajata de catre o firma, eu avand peste 55 ani si fiind in evidenta AJOFM ca persoana in cautarea locului de munca (CLM) ... (vezi toată discuția)