avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cota parte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cota parte

Buna ziua stau la parter si din dormitor ies direct intro gradinita de 23 mp as vrea sa stiu au dreputul si vecini de la 1 2 3 4 sa vina in gradinita din fata ap meu sa stea.in patrimoniu scrie 23/705 si nu prea intelegce inseamna mai exact.si as vrea sa plantez flori trebuie sa intreb si vecini?
Ultima modificare: Duminică, 5 Aprilie 2020
Italianu87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:53, 12 Aprilie 2020
Dumneavoastra detineti 23/705 din proprietatea care este specificata in cartea funciara, respectiv, blocul de locuit, si tot acolo vedeti daca acea gradinita este sau nu a primariei sau nu. Blocurile vechi au in proprietate doar terenul pe care sunt construite.

Oricum, acea gradinita apartine tuturor locatarilor daca acel teren nu este al primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie teren din fata blocului Maria@V Maria@V Buna ziua, mi-am cumparat recent un apartament la parter si am unele neclaritati. As dori sa stiu daca vecinii au dreptul sa isi faca gradina in fata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu vecinii de bloc! am achizitionat ... ComN ComN Buna ziua, Am o problema cu vecinii de bloc! Am achizitionat in 2020 o garsoniera la parterul unui bloc din Constanta, locuinta inchiriata cu contract anaf. ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa aer conditionat... Mira68 Mira68 Buna ziua M-am mutat de aproape 3 ani si pana acum nu am avut probleme din cauza scurgerii apei din aerul conditionat. Incerc sa sintetizez problema mea. La ... (vezi toată discuția)