avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare

revendic pe legea 10 o cladire care a apartinut clientilor mei dar care in prezent este in proprietatea raiffaizen bank.Revendicarea este bazata pe acte solide,fara putinta de tagada numai ca nu stiu daca voi putea obtine restituirea in natura din moment cecladirea figureaza acum in patrimoniul bancii fiind trecuta in proprietatea acestora printr-un decre din 2001 si dreptul de proprietate este inscris in cartea funciare .va rog un raspuns
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:29, 12 Decembrie 2009
Imobilul a fost trecut in proprietatea Raiffeisen Bank in baza unui decret din 2001? Foarte interesant! Eu va spun ca sunt sanse foarte mari sa obtineti banii de la raiffeisen Bank sau chiar acel imobil! Si asta din simplul motiv ca PMB nu este competenta sa solutioneze dosarul deoarece imobilul nu se mai afla in administrarea sa! Si va da dispozitie de declinare de competenta in favoarea Raiffeisen Bank.
Puteti sa spuneti despre ce decret este vorba?
B-)
Subiect: revendicare
revendic pe legea 10 o cladire care a apartinut clientilor mei dar care in prezent este in proprietatea raiffaizen bank.Revendicarea este bazata pe acte solide,fara putinta de tagada numai ca nu stiu daca voi putea obtine restituirea in natura din moment cecladirea figureaza acum in patrimoniul bancii fiind trecuta in proprietatea acestora printr-un decre din 2001 si dreptul de proprietate este inscris in cartea funciare .va rog un raspuns,,
pt reby 2000: situatia d-voastra este cam delicata, tinand cont ca un decret poate suspenda legea 10,sa fiu sincer- restituirea in natura mi se pare imposibil de obtinut/restituit din moment ce d-voastra afirmati ca acum cladirea figureaza in patrimoniul bancii fiind trecuta in proprietatea banci! si mai mult ca dreptul de proprietate este inscris in cartea funciara in numele banci. Bafta.
Daca nu se cunosc exact conditiile in care respectivul imobil a intrat in patrimoniul bancii, se poate ca partea interesata sa recastige imobilul in instanta sau despagubiri la valoarea pietei. Un decret nu poate suspenda/anula prevederile unei legi. Pana la urma, despre ce decret este vorba, emis de cine:( in anul 2001?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legea 247/2005 Hamarsold1 Hamarsold1 Bunicul meu a fost proprietarul unei mori nationalizate de comunisti. In 2007, o societate de morarit a revendicat moara tatalui meu in baza articolului 20 ... (vezi toată discuția)
Istoric de rol rams1899 rams1899 Am solicitat istoricul de rol fiscal al unui imobil din Bucuresti,imobilul fiind trecut in proprietataea statului in baza decretului de expropriere nr ... (vezi toată discuția)
Testament raul89 raul89 Buna seara. Supun atentiei dumneavoastra urmatorul text existent intr-un testament: \"testez lui x, totalitatea bunurilor mobile SAU imobile ce ... (vezi toată discuția)