avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tatăl meu a decedat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tatăl meu a decedat

Ce trebuie sa fac ca să-l scot de la întreținere bloc.!!
Pe cine anunt
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 7 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe administrator, depuneti cerere sa il scoata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere oficiala la administratia asociatiei de proprietari in atentia reprezentantului legal =presedintele de asociatie de proprietari-solicitand scoaterea din evidenta a unei persoane
Redactati cererea in dublu exemplar si solicitati numar de inregistrare sau semnatura de primire cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare. scoatere persoane de la intretinere Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, 1. As dori sa stiu, daca in cazul unui apartament dintr-un bloc, pe timpul unei renovari timp de 1 luna de zile, dar si pentru faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cenzorul nu accepta sa scot o persoana de la intretinere irina_alexandra irina_alexandra Am cumparat de curand un apartament, la 2 zile dupa ce m-am mutat am depus o cerere la administratie prin care speficicam ca la apartamentul meu va locui o ... (vezi toată discuția)
Sunt trecuta in mod abuziv cu mai multe persoane la intretinere silviaenculescu silviaenculescu cand prietenul meu s-a mutat de la mine in luna august 2014 eu am depus o cerere pentru a fi trecuta o singura persoana la intretinere, dar s-a hotarat de ... (vezi toată discuția)