avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID 19

Buna ziua.
Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: soferul unei masini care se deplaseaza in interes de serviciu si are adeverinta angajator transporta in aceeasi masina sotia care se deplaseaza tot la serviciu si are si ea adeverinta de la angajator (locuri diferite de munca dar pe acelasi traseu).Daca ii opreste Politia mai este necesara si adeverinta pe proprie raspundere ca o lasa la serviciu sau nu mai este necesara?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:34, 7 Aprilie 2020
Buna ziua,
Din ce am inteles, nu?
Si cica limita de trei persoane se aplica doar deplasarilor pedestre.
Vedeti ca in ambele adeverinte sa fie trecute aceeasi ruta si mijloc de deplasare.
Puteti opri la un post de politie si intreba efectiv.
Vedeti ca a postat pe fb. Politia Romana un set de intrebari si raspunsuri pe aceasta tema, poate gasiti si intrebarea dvs. printre ele.
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere Neculai Gheorghiu Neculai Gheorghiu In cazul in care ne continuam activitatea si avem adeverinta de la angajator este necesara si declaratia pe proprie raspundere, daca da aceasta trebuie ... (vezi toată discuția)
Exonerare raspundere angajator in caz de accident auto smeagull smeagull Salut, In cazul in care salariatul merge in delegatie cu masina personala (pentru ca asa doreste salariatul), ce poate face angajatorul pentru a fi exonerat ... (vezi toată discuția)
Accident de traseu anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii care trebuie respectati in cazul unui accident de traseu : un angajat se afla in drum spre serviciu, iar ... (vezi toată discuția)