avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua!

am si eu o problema,am o firma ,cu 2 asociati si detin 30% respectiv 70%,vreau sa ies din firma ,dar asociatul meu nu vrea sa vina sa ies.firma este pe 0 fara activitate,are datorie la stat decat impozitul forfetar,spuneti mi o modalitate sa ies fara sa vina asociatul meu.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 10:18, 12 Decembrie 2009
O modalitate ar fi obtinerea unei hotaririr judecatoresti de dizolvare a societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent, va rog!! geany_na geany_na intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pe trei ani m_nitu m_nitu Buna ziua . datorita impozitului forfetar ma vad nevoita sa suspend activitatea firmei. Vreau sa va intreb daca are vreo influenta acest lucru asupra ... (vezi toată discuția)