avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, este ilegala eliberarea unei adeverinte...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, este ilegala eliberarea unei adeverinte...

Bună ziua, este ilegal a se elibera o adeverință de la locul de munca (mentionez ca sunt in preaviz) cu data in care mi se va încheia contractul si cu articolul cu care se va incheia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 8 Aprilie 2020
Buna ziua,
Vedeti discutia de mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Va multumesc.
Ilegal în ce sens??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare încetare cim Vinversa Vinversa Bună ziua, am rugamintea sa imi răspundeți la urmatoarea intrebare: După înregistrarea notificării este obligatorie încheierea perioadei de probă? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, ... Monica0505 Monica0505 Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, unde din cauza statului in picioare de 12 ore m-am blocat de spate și nu am mai putut merge la ... (vezi toată discuția)
Prima casa - schimbare loc de munca vion20182 vion20182 Buna seara! Dupa semnarea contractului de credit Prima Casa cu banca, trebuie asteptata intabularea pentru a schimba locul de munca sau nu este necesar? Va ... (vezi toată discuția)