in 2006 am cumparat un autoturism de la o reprezentanta auto, auto nu era nou si este inmatriculata pe o alta firma. cei de la reprezentanta spuneau ca sunt o filiala a firmei pe care este inmatriculat auto. Reprezentanta fiind cunoscuta am incheiat cu ei un contract de vanzare cu semnatura si stampila firmei, am achitat aproape toata suma urmand ca 500euro sa-i platesc la transcrierea proprietarilor. ei mi-au facut o imputernicire pentru a putea circula cu auto inmatriculat pe firma. am primiit toate actele inafara de cartea de identitate care sustineau ca e la firma din bucuresti. dupa 30 zile am fost la reprezentanta pentru a transcrie auto dar m-au amanat iar dupa 3 4 luni reprezentanta sa inchis si nu i-am mai gasit nicaieri. eu am dat 9500euro pe auto, dupa ceva timp am aflat ca reprezentanta respectiva avea datorii f mari si reprezentantii au vandut tot si dusi au fost. ce sanse am sa pot inmatricula masina pe mine
ce se poate intampla in cazul in care nu fac nici un demers sa inmatriculez masina pe mine
dak firma pe care este inmatriculata masina nu ma cauta eu circul asa cat mai pot si pe urma poate reusesc sa o vand
are ceva?