avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte plângere CEDO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte plângere CEDO

Înscrisurile doveditoare, atașate unei plângeri la CEDO, trebuie legalizate? Printre înscrisuri fiind incluse hotărârea definitivă a instanței și acte doveditoare, emise de autoritățile statului român.
Cel mai recent răspuns: Angajat roman tara gazda , utilizator 23:43, 8 Aprilie 2020
Nu trebuie nimic legalizat.
Mulțumesc frumos, dle Lascoschi!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020
Angajat roman tara gazda, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista exceptii pt termenele la cedo//as dori sa stiu in ce conditii/? lilianaanghelache1 lilianaanghelache1 este vorba de o persoana care a fost extradata din Romania ,,condamnata pentru o fapta pentru care in Romania areNUP,in urma cercetarilor efectuate ,dar in ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo Buna ziua , poate cineva sa ma ajute cu sfaturi ,privind o plangere la CEDO? Pot depune cererea in numele sotului , imi trebuie imputernicire ?Avocat voi avea ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)