avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu si norma în timpul lunii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu si norma în timpul lunii

Bună ziua, cum calculez salariul dacă s_a modificat norma de lucru și salariul în timpul lunii (au scăzut)?
Cel mai recent răspuns: adrianaCri , utilizator 18:08, 8 Aprilie 2020
Conform salariilor avute in fiecare perioada a lunii.
Salariile se fac in programul Saga si ca sa nu dea eroare la declaratia 112 este corect sa las norma de lucru si salariul vechi si sa modific orele lucrate?
de exemplu: 12 zile cu norma de 8 ore si 10 zile cu norma de 4, luna martie are 22 zile lucratoare 12x8=96
10x4=40, total ore lucrate 136. doar ca la norma de 4 ore a avut 7 zile de concediu de odihna. cum calculez corect?
Asteptati sugestia unei persoane ce foloseste acest program, eu nu sunt contabil.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu cristian2005 cristian2005 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. O angajata a societatii are o decizie pentru perioada 01.12.2020-31.12.2020 de reducere a programului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma ocup de partea de resurse umane pentru o societate ... Floricica5 Floricica5 buna ziua ma ocup de partea de resurse umane pentru o societate mai mare si am ceva nelamuriri in legatura cu zile de concediu de odihna . Toti salariati ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu si zile lucrătoare în iunie 2019 Zuza13 Zuza13 În luna iunie 2019 ,la un program full time de 8 ore pe zi,40 de ore pe saptamana,nr de ore ucrătoare este de 152,corect? Daca eu am concediu de odihna ... (vezi toată discuția)