avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenda de la politia Romana ( sectia 3 Timisoara ) ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenda de la politia Romana ( sectia 3 Timisoara ) atorizatie de functionare expirata

Astazi am parcat in fuga la 5-10m de magazin unde este sens unic ( 2 benzi ) si interzis parcare/stationare, domnii politisti au trecut si au intrat in magazin precizand faptului ca masina era parcata neregulamentar si mi-au verificat actele mai exact direct Autorizatia de functionare emisa in August 2019 ( nu stiam ca trebuie prelungita in fiecare an si ca nu e valabila 12 luni), mi-au dat amenda 2000 lei pentru ca era expirata Autorizatia de functionare emisa de Primaria Timisoara, pe baza legii : 12/1990 art.1 alin a) si cu precizarea verbala ca daca depun contestatie vor veni pe baza ordonantei militare.
Mi se pare cumva abuz, nu ma deranja daca primeam amenda pentru parcare dar pe firma in asemenea vremuri unde chiria nu mi-o plateste nimeni iar corona virus afecteaza tot.
Sunt interesat daca controlul trebuia scris in registrul unic de control si daca domnii politisti pot verifica autorizatia de functionare care stiam ca intra in atributiile politiei locale pentru care acum 3-4 ani am primit amenda maxima, 1000 lei.
Caen 9512 - Repararea echipamentelor de comunicatii
Depuneti contestație,invocati motivele prezentate. Si daca nu aveti castig de cauza tergiversati plata amnezii dispuse aproape un an durata de soluționare a contestației în instanta.Daca aveti ceva cash puteti sa platiti pt a beneficia de 1/2 din minimul prevazut in lege urmând ca in caz de castig sa recuperați banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru parcare neregulamentara eu1983 eu1983 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : masina este parcata in fata blocului pe trotuar, vine politia sa o ridice si doar sotia este acasa. Politistul ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare dumitrubololoi dumitrubololoi Buna ziua. Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru neprezentare permis yoosilas yoosilas Buna seara. În aceasta seara am primit o amendă cam pe nedrept. Mașina firmei la care lucrez era parcată neregulamentar. Având nevoie de o piesa m-am ... (vezi toată discuția)