avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din CCC

Am o angajata care a fost in CCC. Copilul a implinit 2 ani in urma cu cateva zile. In urma cu cateva luni mi-a spus ca nu vrea sa mai revina la servici si ma ruga sa ii desfiintez postul in asa fel incat sa poata beneficia de somaj. Cum firma funcioneaza in continuare si legislatia nu imi permite acest lucru, nu o pot ajuta. Acum nu reusesc sa o contactez pentru a vedea ce intentioneaza sa faca. Cum se procedeaza in acest caz? Cum ii pot inchide contractul? Trebuia reactivat automat la implinirea varstei de 2 ani a copilului sau se activeaza in urma cererii ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 9 Aprilie 2020
Care legislatie nu va permite sa-i desfiintati postul ?

A depus cerere de reluare a activitatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare dupa crestere copil ioasaf ioasaf va rog sa-mi raspundeti si mie In perioada cat o angajata a fost in concediu pentru crestere copil a fost angajat altcineva pe post. Apoi acel post a fost ... (vezi toată discuția)
Expirare perioada crestere si ingrijire copil florip florip Dupa expirarea perioadei de 2 ani pentru crestere si ingrijire copil, societatea este obligata sa te reprimeasca la munca? In ce conditii iti poate desface ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca in timpul concediului de crestere copil anamariap anamariap Am un copil de 1 an si 2 luni , concediul de crestrere copil se termina pe 30 oct 2010. Tocmai am primit , pentru semnare , de la firma la care sunt angajata , ... (vezi toată discuția)