avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Declaratie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Declaratie

Buna ziua! Zilele urmatoare trebuie sa merg la o distanta de 80 km de casa pt a-mi boteza finutul, insa nu stiu unde s-ar incadra lucrul asta pe noua declaratie. Sincer, mi-e teama de o eventuala amenda pentru ca iti cauta orice motiv pt a te amenda, din pacate. Ma puteti ajuta, va rog! Multumesc!
O astfel de posibilitate nu este prevazuta in declaratie - nu reprezinta o urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog lamuriri referitoare la ordonanta de urg. nr 60/2016 RuxandraSidoric RuxandraSidoric Buna ziua, Am nelamuriri in legatura cu Ordonanţa de urgenţă nr. 60/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul ... (vezi toată discuția)
Necasatorita,poate sa imi ia copilul anaroxana anaroxana buna tuturor! as dorii mult sa imi spune-ti,daca puteti ,sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.sunt romanca si locuiesc in grecia de 7 ani.locuiesc cu un grec ... (vezi toată discuția)
Plata diurna si decont transport daniel-d daniel-d buna ziua lucrez la o companie multinationala iar distanta dintre localitatea de domiciliu si localitatea unde am fost detasat este de 51 km,programul de ... (vezi toată discuția)