Buna ziua!
Cea mica face 2 ani pe data de 2 august, ca sa pot beneficia de stimulent trebuia sa ma reîntorc la munca începând cu data de 1 iunie. Din cauza situației actuale am hotarat sa isi ia soțul luna lui începând cu data de 1 mai ca sa poate beneficia de stimulent, iar eu sa intru in concediu fara plata!
Eu ce acte trebuie sa de pun la angajator in afara de cererea de intrare în concediu fara plata începând cu data de 1 mai cand intra sotul?
Din moment ce eu trimit la agenția de platiti cere de sistarea a indemnizației începând cu data de 1 mai, presupun ca numai are nicio relevanță ca eu am contractul suspendat in revisal pana la data de 02.07.2020 daca tatal intra el ?
Multumesc si scuzați romanul! Vreau sa fie bine atat pentru noi cat si pentru angajator ca este o firma mica!
Buna ziua,
O sa trebuiasca sa depuneti si dvs. cerere de revenire la serviciu incepand cu data de 1 Mai.
Tot atunci puteti depune si cererea pentru concediu fara plata( salariu)-CFS.
Angajatorul o aproba si dvs. ramanti in CFS incepand cu 1 Mai.
Prebuie facut si acest pas pentru ca angajatorul nu mai are baza legala sa va tina contractul suspendat pentru Concediu Crestere Copil-CCC, daca dvs. nu mai beneficiati de el.
Mulțumesc! Cererea de revenire la serviu o sa fie cu data de 1 mai și cerea de CFS începând tot cu 1 mai nu? Adica practic atunci imi redeschide contractul de muncă și tot în aceea zi il suspenda iar?